Sinemada ; Trendeki Kız

by - 15:30

Yine bir kitaptan uyarlanan film daha.Paula Hawkins'in çok satan kitabından uyarlanan kitap.Filmi uzun zamandır o kadar istekle ve merakla bekliyordum ki film çıkar çıkmaz gittim.Bu filmde başrolde Emily Blunt var ,yine yan rolde de Haley Bennett yer alıyor.Haley Bennett bu ara sürekli sinema filmlerinde oynamış heralde.Neyse bakalım bu kadar merakla beklediğim film nasılmış bir bakalım?

Eşinden ayrıldıktan sonra yeniden normal hayatına dönmeye çalışan Rachel Watson (Emily Blunt), her gün işe giderken bindiği eski kocasının yeni ailesiyle birlikte yaşamayı sürdürdüğü evin önünden geçmektedir. Her seferinde aynı acıyı tekrar yaşamamak adına eve yakın başka bir evde yaşayan Megan Hipwell (Haley Bennett) ve Scott Hipwell (Luke Evans) çiftini dikkatle izlemeye, onların hayatlarıyla ilgili kendince yorumlar yapmaya başlar. Yine bir gün trenle oradan geçerken çok kötü birşeye tanık olur. Ertesi sabah uyandığında geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamaz ve televizyonda Megan'ın kaybolduğunu öğrenir. Rachel hem Megan'ın akibetini, hem de kendisinin o gece nerede ne yaptığını öğrenmek isteyecektir.

Filmde Emily Blunt'un ayrıldığı eski eşinden ayrılması sonucu alkolik olup yaşadığı,yaptığı bazı şeyleri unutmasını anlatıyor.Bence bu film sayesinde Emily Blunt Oscar'a aday filan olabilir.Mükemmel bir oyunculuk sergilemiş.Film tek başına onun için izlenebilirdi.Filmin ilk yarısı oldukça rutin sıkıcılıkta geçti.Aşırı ve gereksiz sevişme sahneleri çokça idi.Oyunculukların hakkını yememekle birlikte, filmin son 10 dakikasına kadar sıkıntıdan patladığım, bunaldığım, çıldırdığım bir filmdi. Gerilimi unutun film boyunca.Film boyunca taşları yerine oturtmanız gerekecek bir senaryo var karşınızda. Gizem filmi de tabii ki böyle olmalı ama ilerleyişi inanılmaz durgun. Çok beğendiğimi söyleyemicem.Aşırı derecede sıkıldım.

Filmin sonu hakkında ise evet şaşırdım,hiç beklemediğim kişi çıktı ama film tamamen sıkıcı idi.Şimdilik diyeceklerim bu kadar.Bence sinemada para vermeye değecek bir film değildi.Tek Emily Blunt'un muhteşem oyunculuğunun hatrına çekilebilir dakikalar idi.Puanım da onun hatrına.
Sevgilerimle
5/10


Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe