Balmi Lip Balm

by - 22:29


Herkese merhaba,

Kış aylarının vazgeçilmez ürünü olan lip balmlardan çok şeker olanlarından birini yazıcam bugün.Küp şeklindeki ambalajı ile Watsons mağazalarında yerini alır almaz herkes tarafından ilgi gördü bu ürün.Eos'a rakip olarak düşünülmüş,ne kadar başarılı oldu bilemicem çünkü Eos'u denemedim .Ambalajında ekstradan bulunan anahtarlığa bağlanmasını sağlayan aparat bence çok düşünceli olmuş.Anahtarlığa takılması nedeniyle taşıması vs.çok kolay.


Ülkemizde bildiğim kadarıyla 4 rengi bulunuyor.Bende beyaz rengi olan yani hindistan cevizlisi mevcut.Hindistan cevizi kokusuna bayılanlar bu lip balmdan edinsinler çünkü bir buram buramlık söz konusu.Arada lip balmı yememek için kendimi zor tutuyorum.Nemlendirmesi oldukça iyi olan bir ürün.Sürdüğünüz anda dudakları yumuşacık yapıyor.Biraz yağlı bir yapısı var.İçeriğine gelirsem ise içinde paraben mevcut ürünün.Ama artık hangi ürünün içinde paraben yok moduna gelmiş durumdayım.Elime hangi ürüne atsam onda mevcut.Ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Dudaklarınız sürekli kuruyor ise bu sevimli ürünü bir deneyin bence çok şeker tatlılığı için bile alınır.
7 gr lık ambalajı ile Watsonslarda 8.99 TL ye edinebilirsiniz.

Bunlarda İlgini Çekebilir

1 kişi dedi ki

  1. Denemek istediğim ürünlerden biri ama bir türlü almak kısmet olmadı :) Bu arada bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. blogkizsalseyler

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe